Basın Bültenleri

Basın bülteni: DriverHero yerini WorkerHero'ya bırakıyor

Münih, 17 Ocak 2023 - Şirketleri sürücülerle buluşturan yetenek ve işe alım platformu "DriverHero", "WorkerHero" oldu ve böylece yeni bir isim altında yeniden lansmanını duyurdu. Münih merkezli yetenek çözümü sağlayıcısı "Simpmatch "in bir parçası olan start-up, başlangıçta şirketleri sürücülerle hızlı bir şekilde buluşturma konusunda uzmanlaştı ve şimdi uzmanlığını tüm mavi yaka sektörüne genişletiyor. WorkerHero, artan vasıflı işçi açığıyla mücadeleye katkıda bulunmak ve ağ platformunu kullanarak vasıflı personeli hedefli ve verimli bir şekilde şirketlere yerleştirmek istiyor.

Gelecekte, şirketler WorkerHero'da doğrudan platform üzerinden iletişime geçebilecekleri çok sayıda başvuru sahibi bulacak. Ayrıca şirketler, iş teklifi için ek adaylara hedefli bir şekilde ulaşmak amacıyla bireyselleştirilmiş işe alım kampanyalarından yararlanabilirler. WorkerHero otomatik kampanya oluşturma, yayınlama ve optimizasyonla ilgilenir. WorkerHero, verimli bir işe alım süreci sağlamak için kendi işe alım yazılımını da sunmaktadır.

Start-up ev ödevini yaptı ve gelecekte tüm mavi yaka sektörünü kapsayacak:

Akıllı bir eşleştirme algoritması sayesinde on binlerce sürücüyü DriverHero platformundaki şirketlerle buluşturan start-up, bu başarısını şimdi de WorkerHero'ya aktaracak. Burada, iş arayanlar için artık daha geniş bir yelpazede mavi yakalı işler mevcuttur.

"Birçok sektörde uygun adaylara duyulan ihtiyaç çok yüksek. Şirket ve aday tarafında sürücü pazarındaki ilk çok olumlu deneyimlerimizden sonra, süreç ve bilgi birikimimizi diğer sektörlere aktarıyoruz" diyor Fischer.

WorkerHero tamamen beceri kazandırma ile ilgilidir:

WorkerHero platformu mavi yakalı işlerin yanı sıra daha ileri düzeyde eğitim de sağlamaktadır. Vasıflı ve vasıfsız işçilerin becerilerinin artırılması, start-up'ın özel bir kaygısıdır.

"Biz bir iş slinger değiliz, start-up'ımız kalp ve beyin ile hareket ediyor. Gelecekte, sadece iş arayan insanların doğru şirkette doğru işi bulmalarına yardımcı olmakla kalmayacağız, aynı zamanda daha fazla gelişme potansiyelini de teşvik edeceğiz." Fischer platformun avantajlarını böyle tanımlıyor.

Mevcut iş profillerine göre, ilgilenen kişilere bir dizi ileri eğitim fırsatı gösterilir. WorkerHero platformu, çevrimiçi hızlandırılmış kurslar, eğitim teklifleri ve sertifika teklifleri ile kariyer değiştirenlerin diğer sektörlere geçiş yapmasını da sağlamak istiyor.

"Kariyer fırsatları sunulmasının ve hayalinizdeki işte çalışmanın ulaşılamaz bir ayrıcalık olmaması gerektiğini düşünüyoruz. İşte bu yüzden insanlara tam da bu fırsatları gösteren bir platform oluşturduk" diyen Fischer, gelecek vaat eden start-up'ın vizyonunu yorumluyor.

Basın iletişim

Steven Miller

s.miller@workerhero.com

www.workerhero.com